Menu

Ismét lesz Tollaslabda oktatói továbbképzés pedagógusoknak, az úgynevezett "Shuttle time" a csarnokban.

Az időpont, amikor a képzést meg tudjuk tartani egy szavazás végeredményétől függ majd. 

Kérnék minden érdeklődőt, hogy az alábbi linken található kérdőívet töltse ki és jelölje be azt az időpontot, ami számára megfelelne. Szavazás március 17-ig tart, végső eredemény legkésőbb itt olvasható lesz máricus 22-ig.

Az idóponttal kapcsolatos szavazás lejárt, a végső időpont április 7-9. A kérdőívet már csak olyan szempontból töltse ki mindenki, hogy adatait megadja a jelentkezéshez.

 

A képzés 3 napos, pontosabban két fél napot és egy teljes napot vesz igénybe és teljesen ingyenes. Pénteken a késő délutáni órákban kezdődik 2-3 óra hosszan tart, majd egy szombati nappal folytatódik és vasárnap egy ebéddel ér véget. A képzésen részt vevőknek, ha szükséges szállást biztosítunk a csarnokban. Étkezésről is gondoskodunk (péntek vacsora, szombat ebéd, vacsora és vasárnap ebéd)

A "Shuttle time" program egy pedagógusoknak szánt továbbképzés annak érdekében, hogy iskolai óra keretében tudják majd a pedagógusok a tollaslabdázás alapjait tanítani.

A 2-3 napos továbbképzést az Európai Szövetség koordinálja. Azon iskolák, ahonnan valaki részt vesz ezen a képzésen, egy úgynevezett "Shuttle time csomagot" kapnak, ami tartalmaz általában 16 db ütőt, néhány labdát és 2-4 tollashálót.

Pályázati felhívás

Jelentekzési adatlap (WORD formátum, PDF formátum) (kitöltésével válik hivatalossá a jelentkezés) Eredeti példányát mindenki hozza magával, szkennelt verzióját kérném elküldeni a multialarmse[kukac]gmail[pont]com címre.

Elektronikus anyagot és videóanyagot is készítettek a pedagógusok számára, amit a következő helyeken tudnak letölteni illetve megnézni.

Videók:

A videókhoz tartozó magyarázat.

Óravázlatok

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com