Menu

Minden "A" kategóriás versenyszámban arannyal tértek haza játékosaink a hétvégén megrendezett Hajdú kupáról.

Férfi egyéni "A" kategóriában 23-an indultak, ebből MASE játékos: Pytel Bence, Pytel Gergő, Rattasard Narong, Samatcha Tovannakasame, Lakatos Levente.

Ebben a számban a dobogó minden fokán MASE játékos állhatott. 

  1. hely: Pytel Gergő
  2. hely: Rattasard Narong
  3. hely: Samatcha Tovannakasame és a Vízművek csapatából Szerecz Márton.

A női egyéni számban sajnos, mint már megszoktuk sokkal kisebb mezőny jött össze. Mindössze 8 induló volt, ebből két induló Kőrösi Ágnes és Madarász Réka volt egyesületünk tagja.

Ági megszerezte az aranyérmet, míg Réka, miután az elődöntőben kikapott 3 játszmában Gonda Daniellától, ő a bronzérmet szerzte meg.

Férfi páros indulóból (11) 1 párost a vendégjátékosaink Rattasard Narong és Samatcha Tovannakasame alkotta és 1  párosban (Pytel Bence (MASE) - Boros Balázs (Hajdú) ) voltunk érdekeltek. A két thaiföldi játékos ellentmondást nem tűrően nyerte a versenyszámot, míg Bence és Balázs páros ezüstérmet szereztek.

Női páros indulóból még kevesebb volt, mint egyéniben (6), ahol a Bukovczki Niki-Madarász Réka páros próbálta megmutatni a mezőnynek, hogy ők a legjobbak. Ezt sikerült is nekik, hiszem a döntőben a Gonda Daniella - Fórián Csilla kettőst is sikerült 3 játszmában legyőzniük.

Vegyes páros számban (11 páros) egyesületünkből Pytel Bence-Kőrösi Ágnes és Samatcha Tovannakasame-Bukoviczki Nikoletta neveztek. Sajnos a Bence-Ági páros az elődöntőben kikapott a Pádár-Gonda páros ellen, így ők bronzéremmel tértek haza, de a Samatcha-Bukoviczki párost már nem sikerült megvernie a debreceni duónak, így ezt a számot is multis játékosok nyerték.

Részletes eredmények

   

Login Form

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com