Nyomtatás
Találatok: 1029

2021. szeptember 18-án, egy hűvösebb őszi reggelen, útnak indult a Multi Alarm SE különítménye a Péter András Emlékversenyre. A verseny, a megszokott budapesti helyszín helyett, a ceglédi Living Sport tollaslabda csarnokban került lebonyolításra. A pécsi kvartett (Kiss Fanni Dóra, Kováts Máté, Szerecz Márton és Végh Miklós) több számban és kategóriában is érintett volt. A nap elején az egyéni versenyszámoké volt a főszerep, ahol több arany érem is begyűjtésre került a pécsiek által.

Fanni senkitől sem zavartatva nyerte a C női egyes számát. Marci szépen szedte az áldozatait B férfi egyesben, ám az elődöntőben a fehérvári Mórocz Ákos nehezítette meg a dolgát. A közel 1 órás, 3 szettes mérkőzést végül a pécsi játékosnak sikerült megnyernie, ezzel bejutva a döntőbe, ahol 2-0 szettaránnyal győzte le a szegedi játékostársát, Kereszti Zoltánt. Máté kissé fáradtan indult neki a C férfi egyesnek, ahol a csoportmérkőzések okoztak számára izzasztó pillanatokat. A csoportból másodikként továbbjutva menetelt előrefelé. Az elődöntőben csapattársát (Miklóst) ejtette ki, majd a döntőben, magabiztos játékot mutatva kerekedett felül a pesti Bartha Botondon. Mikinek C férfi egyesben sikerült elcsípni a dobogó legalsó fokát, bővítve így a pécsi érempalettát.

A nap későbbi részében a páros versenyszámoké volt a főszerep. C vegyes párosban a Kiss-Kováts duó stabil játékkal és szettveszteség nélkül állhatott a dobogó legfelső fokára. Továbbá Fanni, a debreceni Kiss Viviennel az oldalán, bronzérmes lett B női párosban. A Kováts-Végh páros magabiztosan nyerte három csoportmérkőzését a kissé foghíjas B férfi páros mezőnyében. Az elődöntő során az újpesti duó igencsak kellemetlen pillanatokat okozott a pécsi párosnak, akik összeszokottságuknak és olajozott játékuknak köszönhetően bebiztosították a helyüket a versenyszám döntőjében. Végül Máté és Miklós kikapott a döntőben a Kereszti Zoltán és Mester József alkotta párostól, ám a multis fiúk arcáról nem lehetett letörölni a mosolyt, ugyanis amióta együtt versenyeznek még nem volt rá példa, hogy első osztályú ranglistaversenyen dobogóra álljanak a férfi páros versenyszámban.

Részletes eredmények