Csehországban jártak a fiatalok, ahol Tóth Kristóf legjobb 8 közé jutott egyéniben! Gratulálunk nekik, és az összes magyar versenyzőnek!


A múlt hétvégén U-19-es versenyen jártunk Csehországban.
PetraBeneBarnabásOuyang Wang (Janó), Kristóf, és én képviseltünk az egyesületet. Színvonal versenynek ígérkezett, mivel maláj, indonéz, és indiai játékosok is megmérettették magukat. Egy 5 pályás teremben folytak a küzdelmek.
Fiú párosban Barni és Beni, az első körben búcsúzott a későbbi döntős maláj párostól. Egy látványos mérkőzésnek lehettek szemtanúi a nézők, szép pontokat hoztak a srácok. Mindketten indultak egyéniben is, de sajnos szintén az első körben útjukat állták ebben a versenyszámban is.
Kristóf, (aki a DTC-DSC-SI játékosaként velünk edz), vegyes párosban legjobb 16, egyéniben pedig legjobb 8 közé jutott, ahol kettő nagyon szoros szettben maradt alul maláj ellenfelével szemben (23-25, 20-22). Mindenképpen bizakodó eredmény a jövőre nézve.
Janó és Petra is első körös győzelmük után (finn srác és szlovák lány ellen), sajnos a második körben búcsúztak az egyéni küzdelmektől.
Ami engem illet, az első körben egy német srác lett volna a túloldalon, azonban visszalépés miatt, egy lengyel fiú ellen sikerült győzelmet aratnom. A második körben én is egy maláj fiúval játszottam, ahol kijött a tudáskülönbség, de összességében elégedett vagyok a játékommal! Egy jól szervezett, magas színvonalú verseny volt, ahol azt gondolom, hogy mindannyiunk maximális erőbedobással próbálta a legjobbját hozni.
Csanád Horváth