Szombaton (2022.03.05) került megrendezésre az éves csapatbajnokság tavaszi fordulója. A másodosztály résztvevői Budapesten játszottak és végül a Multi Alarm Sportegyesület csapata került ki a forduló győzteseként. Játékosaink két egyesülettel mérkőztek meg (Újpest, Bodajk), és mindkét alkalommal győzelmet arattak. Ezzel, nem csak a fordulót, de a másodosztályú csapatbajnokságot is megnyerték.

A II. osztály tagjai: Palkovics Anna, Szabó Zsófi, Torba Katica, Lakatos Levente,Mesterházy Milán, Nagy Sámuel, Palkovics Péter és Tóth Barnabás

Az első osztály tagjainak megmérettetésére Szegeden került sor. A mérkőzés rendkívül szoros volt, de végül 5:4-re a El-Co Tech Tisza Tollas SE nyert a MASE ellen. A harmadik forduló március 13-án, a rájátszás pedig egy héttel később, 19-én kerül majd megrendezésre. Ezeken a Multi Alarm Sportegyesületnek minden esélye megvan arra, hogy eredményesen szerepeljen, és tizenegyedik alkalommal is Magyar Bajnok legyen.

Az I. osztály tagjai: Bukoviczki Bianka, Gonda Daniella, Hart Petra, Kiss Fanni, Horváth Csanád, Kováts Máté, Tóth Henrik, Pytel Gergő, Krausz Gergő, Szerecz Márton és Kiss Bene Benjamin.